Duca, 32 godine, Beograd

zaljubljive sam prirode

Zaljubljive sam prirode

O sebi: Otkako sam se razvela prošle godine, osećam kao da sam se ponovo rodila. Bukvalno sam bila zapostavljena u braku. Bivši muž se trudio oko mene samo dok me nije osvojio. U braku se skroz ohladio. Da li se uplašio zajedničkog života ili sam mu dosadila, ne znam. Po ceo dan je gledao TV ili izlazio s drugovima na piće. Mislila sam, promeniće se, dala nam još godinu dana fore, međutim, sve gore i gore.

Na kraju sam presekla, iznajmila stan i napustila ga. Poštom je dobio papire za razvod braka. Potpisao ih je bez ikakvih pitanja. Šta li je tom čoveku bilo u glavi, ni dan danas ne znam. Sve je to iza mene. Presrećna sam što sam ponovo slobodna.

Zaljubljive sam prirode. Volim da sam u vezi i da imam nekog s kim da provedem dan i podelim lepe trenutke. Meni nikad nije dosadno u životu. Uvek nađem nešto interesantno da radim. Volim da kuvam, ne zato što moram, već zato što stvarno uživam u tome.

Tražim: Muškarca koji traži ženu kao ja. Mislim da češ se prepoznati u mom opisu i da će me prava osoba kontaktirati. Druželjubiva sam, tako da ću svakom odgovoriti na poruku. Na tebi je da se potrudiš da me osvojiš i dogovoriš sastanak.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Duca TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

lični oglasi Beograd
ona traži njega Beograd
lepe devojke za vezu
zgodne devojke za upoznavanje
devojke za sms chat
devojke lični oglasi Beograd
ona traži njega za vezu