Uslovi Korišćenja Sajta

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima!

Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu – fotografije na profilima, opisi na profilima, ostali lični podaci, kao i podaci dobijeni prilikom dopisivanja sa animatorima ne moraju biti tačni, već se koriste isključivo u cilju animacije korisnika.

Sa korisnicima SMS chata se dopisuju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru SMS chata.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:
– Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,
– Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
– Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem SMS chata,
– Javno publikovanje pristiglih SMS poruka,
– Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

Korisnici nisu obavezni odgovarati na SMS poruke pristigle tokom komunikacije, kao ni na poruke koje povremeno dobijaju od animatora.

Cena svake poruke koju korisnik iz Srbije pošalje na broj 1294 je: MTS 75,60 din, Telenor 75,60 din, A1 75,48 dinara i Globaltel 75,48 dinara. (sa PDV-om i cenom osnovne poruke).

Cena svake poruke koju korisnik iz Bosne i Hercegovine pošalje na broj 091610103 je 1,4 KM (sa PDV-om).

Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke.

U slučaju da korisnik želi da se odjavi sa SMS chat servisa, potrebno je da pošalje SMS poruku “STOP” na 1294! Cena odjavne poruke je po ceni osnovnog sms-a.
Korišćenjem servisa SMS chat ili bilo kojeg drugog servisa na našim stranicama prihvatate sve opšte i posebne uslove i pravila.

Tehničke predispozicije za korišćenje SMS Chat servisa:

– Neophodno je da svaka poruka sadrži ispravnu ključnu reč na početku, inače SMS poruka ne može biti obrađena. Pružalac usluge u ovom slučaju ne snosi nikakvu odgovornost
– Ključna reč predstavlja tehničku pretpostavku za korištenje ovog servisa

Ukoliko operater nije prijavljen na sistem za realizaciju chat servisa u vreme kada korisnik pošalje poruku, odgovoriće naredni put kada se prijavi na sistem.

O pružaocu usluge:
– Pružalac usluge ima pravo prekinuti dopisivanje sa korisnikom koji šalje SMS sa sadržajem koji je neprimeren i neprihvatljiv, a to podrazumeva: vređanje na rasnoj, nacionalnoj ili verskoj osnovi, kao i sadržaj koji predstavlja ili može predstavljati bilo kakvu konotaciju nasilja, zloupotrebe maloletnika ili seksualnih odnosa sa maloletnicima.
– Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.
– Pružalac usluge i tehnička podrška je OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 2073710 Kontakt email: [email protected]

– Pružalac usluge OneClick Solutions d.o.o. i sajt Razvedene.com ni u kom slučaju ne snosi odgovornost za eventualno nerazumevanje uslova korišćenja od strane korisnika.