Doktorka, 45 godina, Bor

nežna pažljiva i brižna doktorka za vezu

Nežna, pažljiva i brižna

O sebi: Veoma sam nežna, pažljiva i brižna osoba. Volim da pomažem svojim prijateljima koji su uvek bili tu za mene u životu. U slobodno vreme volim da eksperimentišem u kuhinji jer sam veliki gurman. Ljubitelj sam italijanske kuhinje. Završila sam medicinu u rodnom Nišu, a onda se zbog posla preselila u Bor, gde i danas živim i radim.

Tokom studija upoznala sam svog bivšeg muža koji je zbog posla otišao da radi u Kanadu. Kako to već obično biva, daljina je uradila svoje. U početku je bio plan da mu se pridružim i ja, međutim, sudbina se poigrala sa mnom. On je tamo upoznao novu ženu. Ni u snu nisam mogla da pomislim da meni tako nešto može da se desi. Sve što sam godinama gradila, ulagala vreme i trud, i sve u šta sam verovala, srušilo se za par meseci.

To se desilo pre par godina. Prebolela sam ga i rešila da u svoj život pustim novu osobu. Svako ima pravo na drugu šansu i nov život. Hrabri to pravo i iskoriste. Nikad nije kasno da se život počne ispočetka, jer nije bitno koliko imaš godina, već koliko ti je stalo.

Tražim: Odanog, vrednog i pozitivnog muškarca za vezu ili brak. Nekog kome ću biti bitna u životu i ko će se truditi oko mene i čuvati me.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Doktorka TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
DoktorkaBor TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Doktorka TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: