Irena, 34 godine, Negotin

razvedena i usamljena devojka

Razvedena i usamljena devojka

O sebi: Vesela i veoma pozitivna osoba, a nažalost razvedena i usamljena. Uvek bila iskreni prijatelj i veliki drug. Moj bivši i ja smo imali brak kao iz bajke. Bili smo srećno zaljubljeni, lepo živeli i odlično se slagali. Odjednom je rešio da ide za Nemačku da radi.

Dobio je papire i otišao da vidi kako je tamo i da pokuša da se snađe dok ja ne dođem. Još uvek sam bila u procesu dobijanja papira jer sam kasnije aplicirala. Nisam dobila papire. On je odlučio da ostane.

Dolazio je svakih par meseci, ali se svaki put vraćao sve više i više promenjen. Postao je nepodnošljiv. Stalno mu je nešto smetalo i non-stop je gunđao. Ja to nisam više mogla da trpim i razveli smo se.

Kasnije sam saznala da je tamo našao neku bogatu Nemicu da ga izdržava. Videla sam i slike. S njom je mogao da bude samo neko ko je imao novčane koristi. Kako izgleda, ne čudi me da je bila sama. Eto, on je nju zamenio za mene.

Tražim iskrenog momka

Kasnije se pokajao, ali sve je već bilo gotovo. Prebolela sam ga i nastavila dalje. Pokušavao je par puta da se pomirimo. Kad je video da od toga nema ništa, odustao je. Od tad je prošlo par godina i uopšte ga nisam videla ni čula.

Imala sam nekih kratkih veza, ali to nije bilo ono pravo. Negotin je malo mesto i slab je izbor. Usamljena sam i potrebna mi je ljubav. Voljna sam da se preselim u neki drugi grad ako bih upoznala nekog ko je vredan toga. Ne bih razmišljala ni tren, ako je to ona prava ljubav.

Tražim: Nekog ko ne planira da napravi sličnu glupost kao moj bivši. Najviše bi mi odgovarali muškarci od 35 do 55 godina jer bih želela ponovo da se udam. Preferiram iskrene ljude. Bez laži i prevare. Oko ostalog ćemo se već dogovoriti.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Irena TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
IrenaNE TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
IrenaNE TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

vesela, simpatična devojka Negotin

lični oglasi Negotin