Sladja, 41 godina, Kragujevac

volim seksi igrice

Volim seksi igrice i seks u troje

O sebi: Živi život onako kako ti želis. Bolje uraditi ono što možeš pa se posle možeš kajati, nego ne uraditi ništa, pa se kajati zbog toga. Svoj život živim kako ja želim. Ne reagujem na osude okoline šta će reći o meni. To sam prerasla još u mladosti.

Baš me briga šta će zli jezici da kažu o meni. Slušam samo one pozitivne komentare. Uglavnom kažu da sam vatrena matorka. Takvi komplimenti prijaju. Na ostalo se ne obazirem.

Priznajem da sam nimfomanka i da mi je seks stalno potreban. Iskusna sam u krevetu i znam šta želim u seksu. Nemam vremena da izlazim, da tražim momka i da se zabavljam. Ponekad mi je samo potreban neobavezni seks sa nekim kog sam tek upoznala. Kad se dobro iseksam, mirno spavam noću.

Izdržljiva sam u seksu. Bolje bi ti bilo da imaš snage da me ispratiš u svemu. Volim seksi igrice. Moje slike su sa bivšim partnerom. Želela bih da napravim nove sa novim partnerom. Ima li zainteresovanih?

Tražim: Partnera za seks. Nekog maštovitog muškarca za uzbudljive seksi igrice. Otvorena sam i za sving i seks u troje. Probala sam već ranije. Skroz sam ok sa tim. Godine nisu bitne. Volim i starije i mlađe.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Sladja TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
SladjaKG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
SladjaKG TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

matorke za seks u troje