Strina, 48 godina, Bor

buckasta dama za upoznavanje

Buckasta dama za upoznavanje

O sebi: Znam da nisam najbolja mačka na svetu. Imam obline, ali imam i masu. Buckasta sam dama, ali nemam problema s tim. Meni izgled nije sve. U stvari, ne želim da budem jedna od onih veštačkih mršavica. Ja sam prava žena! Kao prvo, rađala sam pa je delimično zbog toga, a kao drugo, nisam savršena i ne pokušavam da budem.

Za sebe ipak mislim da imam puno kvaliteta. Prvi je da dosta razumem muškarce i da umem da budem prava drugarčina. Prema meni su muškarci uvek iskreni. Ne lažu me i ne mažu, već odmah pređu na stvar i kažu šta žele. Da li je to drugarstvo sa povlasticama, bez povlastica, kombinacija ili nešto treće… Razne su mogućnosti i ja to razumem. Nikad se ne ljutim i uvek pokušavam da nađem sebe u svemu tome. Ja biram na šta ću pristati i sve je stvar dogovora. Opet kažem, umem da se prilagodim svima i svakoj situaciji i pujna sam razumevanja.

Tražim: Ono što tražim nije mnogo. Bliskost, prijateljstvo, poznanstvo… Lepu reč da mi uputi pravi muškarac. Zna se šta je pravi muškarac, isto nesavršen i sa puno dobre volje.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Strina TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

debeljuce za upoznavanje Bor
buckasta dama traži njega
buckaste dame za vezu
debeljuce za upoznavanje Bor
lični oglasi, buckaste dame
lični oglasi debeljuce Srbija
debele žene za upoznavanje