Teta Dana, 53 godine, Vranje

razvedene žene za upoznavanje Vranje

Tražim brižnog muškarca

O sebi: Moje ime je Darinka, ali me svi zovu Dana. Mlađi me zovu Teta Dana. Ja sam, pre svega, odana i verna žena. Moj životni moto je jasan, kad dajem, dajem i to radim od srca. Kad volim, predajem se potpuno, celim srcem. Međutim, kad dođem do dna, shvatim da je vreme za novi početak.

Prošla sam kroz turbulentan razvod u poslednje tri godine. Umesto da pronađem sreću pored bivšeg muža, sve se preokrenulo jer mi je bio neveran. Ipak, posle svega, birala sam da budem srećno razvedena, a ipak ispunjena životom, nego da sam ostala usamljena i nesrećna u braku.

Nikad se nisam pokajala zbog svoje odluke. Procvetala sam otkako sam se razvela. Uprkos ljubavnim olujama koje su me pogodile, smatram da zaslužujem parče sreće.

Tražim: Brižnog muškarca za vezu ili brak koji bi mi poklonio svoju pažnju i ljubav. Nadam se da je to moguće. Htela bih da izbegnem muškarce koji imaju potrebu da varaju i budu sa više žena istovremeno. Prošla sam kroz to u zadnjih par godina i ne bih ponovo. Nadam se da me razumete.

Takođe sam otvorena i za upoznavanje sa nekim mlađim muškarcem. Za sad ne bih precizirala koliko mlađi. Ponekad su godine samo broj i ne bi trebalo da nas sputavaju ako je sreća u pitanju. Najbolje da se javiš ako si zainteresovan pa ćemo videti.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Dana TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
DanaVR TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
DanaVR TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

ona traži njega Vranje