Una, 31 godina, Vrnjačka Banja

moji me teraju da se udam

Moji me teraju da se udam

O sebi: Zgodna i atraktivna devojka vedrog duha. Pozitivna i opuštena osoba. Imam dobar smisao za humor. Volim zabavu i provod. Do pre par godina sam stalno izlazila, a u zadnje vreme ne toliko jer mi je sve to dosadilo.

Moji me teraju da se udam. Kažu da sam devojka za udaju i da imam previše godina da bih i dalje sedela kući. Mislim da malo preteruju. Još uvek sam mlada. Ima vremena za brak i porodicu. Da sam htela, mogla sam da se udam još sa 22 godine, kad sam imala dobru priliku. Međutim, tad mi to nije izgledalo kao dobra ideja. Htela sam još malo da uživam u životu i da budem slobodna.

Skoro sve moje drugarice su se udale, srećne su u braku i imaju lepu dečicu. Malo sam promenila pogled na brak. Nije baš da sam spremna za brak i da želim da se udam odmah sad, ali gledajući njih, ponekad poželim da i ja imam muža kakvog imaju one. Želela bih da se ostvarim kao majka jednog dana. Mislim da bih bila dobra majka.

Brak je lepa stvar ako si sa pravom osobom. Još uvek nisam našla tu pravu osobu, moju srodnu dušu, za koju bi se udala, pa sam rešila da pokušam ovde, na ovom sajtu za upoznavanje.

Tražim: Finog, dobrog i pozitivnog momka sa smislom za humor. Takođe, nekog ko ume da bude romantičan kad zatreba i ko je pažljiv prema devojci. Volim da se osećam prijatno sa voljenom osobom.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Una TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Una TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
UnaVB TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: