Anita, 48 godina, Požarevac

udovica traži muškarca za vezu

Udovica traži muškarca za vezu

O sebi: Moji koraci su postali tihi od težine tuge koju nosim u srcu. Ljubav koju sam nekada poznavala nestala je iz moje svakodnevnice. Ostala sam udovica pre par godina. Mislila sam da će se nova ljubav brzo pojaviti, ali se to nije desilo.

Iako sam već izgubila nadu da ću ponovo pronaći ljubav, ne posustajem. I dalje tragam za nekim ko će me voleti i brinuti o meni i ko će ozariti moje srce. Dugo sam bila sama i usamljena. Želim da ponovo osetim radost ljubavi i uživam u njoj.

Poslednjih meseci provela sam usamljena i stoga sam odlučila da promenim nešto u svom životu. Prijavila sam se na ovaj sajt za upoznavanje u nadi da ću upoznati muškarca za vezu i ljubav svog života.

Što se tiče veze, duboko verujem da muškarac mora da bude srećan i zadovoljan pored mene. Osećam da je moja dužnost da usrećim svog čoveka i da mu pored mene ništa ne zafali. Bar ja tako vidim neku svoju buduću vezu.

Kuvanje je moja terapija. Umem da spremim gotovo svako jelo. Prava sam domaćica. Moja majka me je učila od malih nogu da je kuvanje umetnost, a čistoća u domu pokazatelj ljubavi prema sebi i drugima. Kad god se setim njenih reči, obuzme me tuga jer mi nedostaje. Takođe sam vredna i sposobna žena i ništa mi nije teško da uradim.

Tražim: Finog i ljubaznog muškarca za vezu. Osećam prazninu u svom srcu i želim da je popunim toplinom i pažnjom nekog posebnog. Verujem da će se naše poznanstvo pretvoriti u nešto dublje, nešto što će nas oboje ispuniti srećom.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Anita TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
AnitaPO TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
AnitaPO TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

udovice za vezu Požarevac