Bludnica, 31 godina, Čačak

seksi nevaljala plavuša bludnica

Nevaljala plavuša bludnica

O sebi: Otkako sam prestala da brinem šta će svet da priča o meni i počela da mislim o tome šta ja želim, počela sam da se osećam sjajno. Uspela sam da završim srednju školu, ali nikada neću raditi kao neka kuvarica ili čistačica. Lakše mi je da se vidim s nekim finim gospodinom povremeno, a on meni pomogne malo kešom.

Moj posao nije lak i svako ko misli drugačije, ne treba ni da mi se obraća. Ipak, više ima ljudi koji me startuju i ne osuđuju me kad im ispričam čime se bavim. Jedino me teraju da im ispričam neku pikanteriju. Da li sam bila sa nekim poznatim likom, šta smo radili i tako te stvari.

Izgledam odlično, seksi i provokativno. Imam zgodno telo i svakodnevno ga negujem. Idem na fitnes kako bih imala ovako dobru figuru i bila sva zategnuta. Muškarci vole zategnute devojke, a ne mlitavo telo koje svuda visi.

Za mene je svaki seksualni odnos nov i neponovljiv. Svako iskustvo nosi sa sobom nova osećanja, uzbuđenje i doživljaje. Nije isto kad se jebem za pare i kad to radim iz zadovoljstva. Volim da gutam kurčeve. Ja sam jedna gutačica kurčeva i uživam svaki put. Volim velike kurčeve, male, uske, debele,… mmm. Obožavam ih sve.

Tražim: Ova nevaljala plavuša traži svog macana da se mazi i proba razne seksi poze. Volim napaljene frajere. Već sam se navlažila, a to znači da su ti šanse baš velike. Javi se!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Bludnica TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
BludnicaCA TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: