Jasna, 24 godine, Novi Pazar

devojka za udaju Novi Pazar

Devojka za udaju i brak

O sebi: Veoma prijatna i draga osoba. Lako prilagodljiva i nenametljiva. Otkako sam završila srednju školu, roditelji me teraju da tražim posao ili da se udam. Posla nema, pa sedim kući po ceo dan. Pitaju me šta još uvek čekam u ovim godinama. Kažu da sam devojka za udaju, a ne da sedim kući i ne radim ništa.

Brat se oženio i doveo ženu kući. Kažu da bi imali još neko dete kad bi imali više prostora u kući. Meni je to znak da im nekako smetam i da bi više voleli kad bi mogli da dobiju moju sobu i prošire porodicu.

Hoću da se odselim, ali da bih mogla da iznajmim stan, potreban mi je posao, a posla nema. Druga opcija je da se udam i da se preselim kod budućeg muža. Nisam baš u zavidnoj situaciji. Vidim da im se žuri i da bi što pre želeli da imaju još jedno dete. Sve to stvara neprijatnu situaciju u kući.

Što se mene tiče, ja želim da se udam, ali nemam za koga jer nemam dečka. Imala sam samo jednog dečka do sad. Rastali smo se posle par meseci veze i od tad nisam bila ni sa kim.

Volim muškarce približno mojih godina. Još uvek nisam bila sa starijim muškarcem, ali nemam ništa protiv njih. Mogla bih da budem u vezi i sa nekim starijim.

Tražim: Dobrog momka koji poštuje devojke i zaštitnički je nastrojen. U braku mi je najbitnije da se ljudi međusobno vole i poštuju. Moji roditelji su takvi. Žive u skladnom braku preko 30 godina. Nakon svih ovih godina oni su i dalje kao zaljubljeni golupčići. Želela bih da i ja imam brak kao oni.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Jasna TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
JasnaNP TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
JasnaNP TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: