Irena, 34 godine, Negotin-Kladovo

pozitivna devojka za upoznavanje

Preselila bih se u neki drugi grad zbog prave ljubavi

O sebi: Vesela, simpatična i veoma pozitivna osoba. Uvek bila iskreni prijatelj i veliki drug. Ja i moj bivši, imali smo brak kao iz bajke. Bili smo zaljubljeni, lepo smo živeli i odlično se slagali. Odjednom je rešio da ide za Nemačku da radi. Dobio je papire i otišao da vidi kako je tamo i da pokuša da se snađe dok ja ne dođem. Još uvek sam bila u procesu dobijanja papira jer sam kasnije aplicirala. Nisam dobila papire. On je odlučio da ostane.

Dolazio je svakih par meseci, ali se svaki put vraćao sve više i više promenjen. Postao je nepodnošljiv. Stalno mu je nešto smetalo i non-stop je gunđao. Ja to nisam više mogla da trpim i razveli smo se. Kasnije sam saznala da je tamo našao neku bogatu Nemicu da ga izdržava. Videla sam i slike. S njom je mogao da bude samo neko ko je imao novčane koristi. Kako izgleda, ne čudi me da je bila sama. Eto, on je nju zamenio za mene.

Kasnije se pokajao, ali sve je već bilo gotovo. Prebolela sam ga i nastavila dalje. Pokušavao je par puta da se pomirimo. Kad je video da od toga nema ništa, odustao je. Od tad ga nisam ni videla ni čula. Od tad je prošlo par godina. Imala sam nekih kratkih veza, ali to nije bilo ono pravo. Negotin je malo mesto i slab je izbor. Usamljena sam i potrebna mi je ljubav. Voljna sam da se preselim u neki drugi grad ako bih upoznala nekog ko je vredan toga. Ne bih razmišljala ni tren, ako je to ona prava ljubav.

Tražim: Nekog ko ne planira da napravi sličnu glupost kao moj bivši. Najviše bi mi odgovarali muškarci od 35 do 55 godina. Preferiram iskrene ljude. Bez laži i prevare. Oko ostalog ćemo se već složiti.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Irena TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
IrenaNE TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

vesela, simpatična devojka Negotin

lični oglasi Negotin