Petra, 45 godina, Beograd

matorke lični kontakti Beograd

Lepo kuvam i uvek sam lepo raspoložena

O sebi: Oduvek sam bila veliki pozitivac. Na sve u životu gledam sa vedrije strane. Ne volim pesimistične ljude koji stalno kukaju. Znam da život u Srbiji nije baš najbolji, ali ima toliko lepih stvari kojima se vredi radovati. Volim sve da vidim, sve da probam, sve da osetim i uživam svim čulima.

Često idem u pozorište i volim da pročitam dobru knjigu s vremena na vreme. Imam još par hobija, ali mi posao ne dozvoljava da im se posvetim u potpunosti. Lepo kuvam. Majka me naučila da spremam mnoga tradicionalna srpska jela. Jedan je hteo da me ženi jer mu se sviđalo kako kuvam, ali ja nisam pristala jer se nismo dobro slagali kao ljudi.

Danju sam zauzeta na poslu i u kuhinji, ali zato uveče volim da sa svojim budućim izađem u šetnju Knez Mihajlovom, odemo u pozorište, sednemo negde na čašu piva ili vina. Svestrana sam, tako da sa mnom može sve.

Tražim: Tražim pozitivnog muškarca, vedrog i nasmejanog kao što sam ja. Muškarca koji se ne plaši da proba nove stvari i da zajedno uživamo u njima. Želela bih da upoznam osobu sličnu meni za vezu ili nešto više, ako se budemo lepo slagali.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Petra TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
PetraBG TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: