Kata, 24 godine, Novi Sad

lepa devojka u plavoj haljini

Prelepa elegantna devojka

O sebi: Prijatna i romantična cura. Volim duge razgovore sa prijatnim ljudima. Volim da mi veče prođe uz dobro vino i film ili neka šetnja u prirodi na mesečini. Izgled mi je veoma bitan kod sebe, a i kod momka. Kažu da sam prelepa, a ja mislim da ima dosta udela i to što se elegantno oblačim. Umem dobro da saslušam osobu sa kojom razgovaram i ne volim da budem u centru pažnje. Smatram da je to egocentrično i sebično, a ja nisam takva.

U vezi mi znači da se osećam zaštićeno i voljeno, pored nekog ko će umeti da organizuje atmosferu, druženja, viđanja,… Nisam materijalista, ali mi je bitno da osoba sa kojom sam u vezi ima dobar posao i da može da planira budućnost.

Tražim: Imala sam probleme u prethodnim vezama jer sam bila s neozbiljnim momcima. Shvatali su vezu zdravo za gotovo. Nakon mesec dana veze, svako se opusti i prestane da se trudi u vezi. Veza nije samo da se započne. Treba i da se održava i neguje. Kao i ljubav. Želim da nađem momka za vezu ili brak koji bi se trudio da nam uvek bude lepo.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Kata TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
KataNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: