Jana, 23 godine, Kraljevo

ona traži njega za ozbiljnu vezu

Devojka za ozbiljnu vezu ili brak

O sebi: Za sebe mogu da kažem da sam jedna obična devojka. Ne ističem se od ostalih ni po čemu posebno, već sam skromna i jednostavna. Zarađujem tako što sređujem ženama nokte. Nije mnogo, ali za sebe imam. Živim sa roditeljima. Mnogo ih volim jer su mi pomogli puno puta u životu. Zaista divni ljudi. Srećna sam da su baš oni moji roditelji.

Nisam osoba koja voli mnogo da izlazi u noćne provode. Više sam kućni tip. Volim da kuvam i spremam po kući, da dekorišem i ukrašavam svoju sobu. Na teži način sam shvatila da se suprotnosti ne privlače i da osobe koje vole da su stalno u kafani, ne nalaze ništa privlačno u devojci koja više voli da sedi kući.

U budućnosti bih volela da postanem majka. To mi je jedan od planova za par godina. Ako bih mogla da biram, rodila bih bar troje dece. Naravno, sve to u dogovoru sa budućim izabranikom. Svesna sam kako ljubav funkcioniše. Ne očekujem ljubav na prvi pogled. Ne živim u bajci.

Za početak bih volela da se upoznamo, izađemo negde na kafu ili u šetnju, popričamo i vidimo da li se slažemo i da li smo jedno za drugo. Volim da dam puno, ali očekujem da mi ta ljubav bude uzvraćena.

Tražim: Muškarca koji je zainteresovan da me upozna. Ljubaznog i vrednog, koji bi možda ušao u ozbiljnu vezu ili brak. Za početak očekujem da se javi i predstavi. Dovoljna je jedna poruka da se razgovor započne i neke lepe stvari dese.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Jana TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Jana TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
JanaKV TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: