Jovana (Trandža), 36 godina, Beograd

trandža, transica koja ima muški polni organ

I dalje imam muški polni organ

O sebi: Provokativna, vatrena, bez TABOO-a i dlake na jeziku. Često perverzna i nemoralna. Odlično izgledam. Imam vatrenije telo od većine devojaka i mnoge mi zavide na tome. Volim izlaske, brz život i brza kola.

Ja sam muškarac, ali od malena imam želju da promenim pol. Pila sam hormonske tablete za rast grudi, što se može videti na slici. I dalje imam muški polni organ, ali razmišljam da ga operišem kad sakupim dovoljno novca za operaciju.

Šta misliš, da li bi trebalo da operišem moj polni organ ili ne? Dosta sam se konsultovala. Mišljenja su podeljena. Mene zanima šta se tebi više sviđa, da imam ili nemam penis? Ako se operišem, imaću vaginu kao i sve žene.

Vatrena sam u seksu. Volim sve da probam, pa čak i neke nove, nepoznate stvari. Da li si nekad imao seks sa transicom? Ako jesi, kakvo je bilo iskustvo? Da li ti se dopalo i da li bi probao ponovo? Šta voliš da radiš sa trandžama?

Tražim: Pre svega muškarce (koji vole i cene to što jesam). Raspoložena sam za HOT CHAT, eventualne izlaske i provod. Kada me kontaktirate, obraćajte mi se kao da sam devojka.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Jovana TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
JovanaT TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Jovana TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: