Malena, 36 godina, Leskovac

skromna i stidljiva cura

Skromna i stidljiva

O sebi: Život sam provela kao skromna i stidljiva cura. Bilo me je uvek stid da pokažem da mi se neko dopada. Dešavalo mi se da sam godinama bila zaljubljena u jednu osobu, a onda shvatim da je sve to uzaludno i da je vreme da se razmišlja glavom, a ne srcem.

Za ovaj sajt za upoznavanje znam preko kume, koja je tako našla svoju ljubav, pa sam rešila i ja da pokušam. Lakše mi je ovako nego uživo. Sigurno da ne planiram odmah da se udajem. Prvo želim dobro da upoznam tu osobu, a kasnije će sve ići svojim tokom.

Ja sam spontana i prirodna. Kad nekog volim, želim to i da pokažem. Ne interesuju me igrice. Ako se dopadamo jedno drugom, želim da dam dam sebe 100%. Da se maksimalno posvetimo jedno drugom. Za početak putem poruka da se upoznamo, a kasnije i da se vidimo. Imam divnu garsonjeru od 35 kvadrata. Mala je, ali tu imam svoju privatnost i mogu da radim šta god hoću.

Tražim: Posvećenog muškarca, koji želi da ima dubok odnos sa mnom. Muškarca koji će možda da se seti da mi kupi jednu ružu, a ja ću za njega učiniti sve!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Malena TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MalenaLE TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: