Malena, 36 godina, Leskovac

skromna i stidljiva cura

Stidljiva cura za ozbiljnu vezu

O sebi: Celog života sam sramežljiva i stidljiva cura. To mi je dosta otežalo ljubavni život. Bilo me je uvek stid da pokažem da mi se neko dopada. Dešavalo mi se da sam godinama bila zaljubljena u jednu osobu, a onda shvatim da je sve to uzaludno jer me ta osoba ne primećuje, a mene je sramota da ja napravim prvi korak.

Iako stidljiva, kad sam s nekim u vezi, ja se opustim i budem skroz spontana i prirodna. Problem je taj prvi korak. Kasnije mi ništa ne predstavlja problem.

Za ovaj sajt za upoznavanje znam preko kume, koja je tako našla muža, pa sam rešila i ja da pokušam da nađem ljubav. Lakše mi je ovako nego uživo. Planiram uskoro da se udajem, ali korak po korak. Najpre želim dobro da upoznam tu osobu, a kasnije će sve ići svojim tokom.

Ne interesuju me igrice u vezi. Ako se dopadamo jedno drugom, želim da dam dam sve od sebe i da se maksimalno posvetimo jedno drugom. Za početak putem poruka da se upoznamo, a kasnije i da se vidimo. Imam svoj stan, garsonjeru od 35 kvadrata. Mala je, ali tu imam svoju privatnost i slobodu.

Tražim: Muškarca za ozbiljnu vezu, a kasnije i brak. Nekog ko je pažljiv i romantičan, da mi pokloni malo pažnje, kupi neku ružu i da se pored njega osećam voljeno i zaštićeno.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Malena TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MalenaLE TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Malena TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: