Lujka, 36 godina, Kruševac

volim kad je kurac tvrd

Volim kad je kurac tvrd

O sebi: Iza sebe imam dva propala braka. Znala sam od početka da brak i zajednica nisu za mene, ali roditelji su insistirali da se udam, majka najviše i ja sam je poslušala. Oba muža su bila dobra prema meni, ali meni to nije bilo dovoljno. Želeli su da uvek sedim kući, da kuvam i da rađam decu, ali ja nisam to želela. Uvek sam u potrazi sa boljim. Kurcem, naravno.

Oba muža su me najurila. Nije im dugo trebalo. Zaleteli su se za mene jer odlično izgledam. Mislili su da im je najbitnije u životu da im žena bude dobra ženska. Računali su da ću vremenom da naučim da kuvam i da ću želeti decu, ali su se prevarili. Kad su videli da ne popuštam, razveli su se od mene.

Volim da se zabavljam i provodim. U inostranstvu sam radila kao striptizeta jedne zime. Bilo je zanimljivo iskustvo, čak sam lepo i zaradila. Dok sam bila tamo, izlazila sam sa strancima. Mlakonje obične. Naši muškarci sa Balkana su najbolji. Tako su muževni, a i dobri su u krevetu.

Pali me sve vezano za seks i predigru. Da mi prstićima diraš picu i zavučeš celu ruku unutra. Skroz bih ovlažila i napalila se. Seks samo jako, tvrdo i duboko. Dobar kurac je tvrd kurac, a ja volim kad je kurac tvrd. Mogu da progutam veliki kurac. Veličina mi nije problem. Pali me kad mi ga zavučeš prvo u grlo, da ne mogu da dišem, a posle mi ga gurneš u vlažnu i sočnu pičkicu.

Tražim: Dobrog jebača. Dosta mi je ovih finih. Meni treba jedan razuzdan, koji je spreman za akciju. Seks dan i noć, pa ko duže izdrži. Za početak pošalji neku duhovitu seksi poruku. Čekam te!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Lujka TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
LujkaKS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Lujka TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: