Teta, 47 godina, Aranđelovac

obožavam prirodu

Obožavam prirodu

O sebi: Imam stan u Aranđelovcu, ali najviše vremena provodim u svojoj vikendici na selu, jer obožavam prirodu! Muž me je prerano napustio. Mnogo smo se voleli. Imao je slabo srce i nije želeo da se čuva. Jednog dana sam se vraćala sa pijace i zatekla ga mrtvog na podu. Nikad ga nisam sasvim prežalila, ali sam rešila da nastavim dalje.

Privatnu firmu koju smo sami godinama razvijali još uvek imam u svom vlasništvu, ali dopuštam da se i drugi ljudi približe, rade i ugrabe deo kolača. Zadovoljna sam onim što imam, a to nije malo. Stan, firma koja još uvek stiče profit i moja vikendica na selu. Nisam tip osobe koji će da pomuze kravu, ali uživam u prirodi, cveću, drveću, šetnji po šumi, suncu, hrani…

Našla sam svoj mir i sreću u prirodi i baš mi godi. Mogla bih tako do kraja života. Ponekad se nadam da ću ponovo voleti i biti voljena, a onda shvatam i da sam zadovoljna sa mnogo manje.

Tražim: Prijatnog muškarca koji je prijatan prema ženama i ume da izgovori neku lepu reč i kompliment. Treba mi muškarac da popuni neke praznine u mom životu, a ja sam tu da učinim sve da on ostane.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Teta TEKST PORUKE na broj 1294

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

starije tete za upoznavanje
starije matorke za upoznavanje
seksi matorke za seks
lični oglasi matorke
ona traži njega Aranđelovac
matorke za brak Aranđelovac
starija teta za vezu