Keva, 51 godina, Kragujevac

tražim mlađe muškarce za seks

Tražim mlađe muškarce za seks

O sebi: Kao što onu iz Zadruge zovu Matora, tako mene zovu Keva. Valjda zato što sam uvek bila majčinski nastrojena prema mlađim momcima. Imam sina, koji ima 25 godina i volim kada njegovi drugovi dođu u posetu. Tako su zgodni, seksi i privlačni. Gledajući u njih, ja se tako lako navlažim. Obožavam mladu piletinu.

Namamim jednog do toaleta, da mi na primer, dohvati nešto, a ja mu skinem pantalone i pribijem se skroz do njega da nema gde da pobegne. Onda uzmem njegovu ruku i stavim je dole na moju macu i čekam da vidim njegovu reakciju. Čim me dodirne ruka mlađeg muškarca uzbudim se i skroz ovlažim. Jedan me polizao dole, a jedan me naguzio na brzaka u WC-u. Dok svršavam i stenjem, on mi drži ruku preko usana da ne bih vrištala od zadovoljstva i da me ne čuje sin ili ostatak društva.

Naravno, moj sin ne zna ništa o ovome, inače ne bi više dovodio svoje mlade i seksi drugove kući. Posle ovoga mi stoji osmeh na licu bar dva dana, a onda ponovo čekam kada će doći u posetu kod mog sina neki novi drugovi ili neki stari koji su se dobro pokazali.

Tražim: Mlađeg muškarca koji voli starije dame, koji ima fetiš prema majci i kome moje godine ne smetaju. Uskoro se moj sin seli, a meni treba stalno zadovoljstvo. Uživam u seksu i treba mi neki mlad i jak muškarac koji će sa zadovoljstvom da gura prste u moju uvek vlažnu macu i oralno me zadovoljava. Mladi muškarci su najbolji i ne bih ih menjala ni za šta na svetu.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Keva TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Keva TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

seksi keva za seks

ona traži mlađe muškarce Kragujevac

matora keva traži muškarca za seks

ona traži seks Kragujevac

seks oglasi Kragujevac

seksi matorka traži mlađe muškarce

lični seks oglasi Kragujevac

matorka traži mlađeg momka

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Keva TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: